HTML image elements mysteriously disappearing?

Author Topic: HTML image elements mysteriously disappearing?  (Read 457 times)

Offline immediateTopic starter

  • Trade Count: (0)
  • Newbie
  • *
  • Thank You 0
  • Posts: 6
  • Karma: 0
HTML image elements mysteriously disappearing?
« on: 04-26-2016, 01:52:06 »
Please see, scroll down to Product Gallery and there should be several large dress images but they are not displaying at all.

When I check the HTML code and they are all there and the images are all correctly showing up if I access them directly in the browser. However, when I use Firebug to examine the <img> elements they seem to be faded out or hidden or something.

I tried to add these CSS styles via Firebug to the <img> elements on .product_images_exhibit img:

Only registered users can see contents. Please click here to Register or Login.
But nothing happens. However if you go to the HTTP version (not HTTPS), the images are all displaying properly.

This is really weird to my understanding. What is wrong and what's actually preventing the <img> elements to be rendered?

Maybe Javascript? But I have no idea how to find out which JavaScript line is preventing these elements to be showing. How can I find them?

Any help would be very much appreciated!


Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
13 Replies
Last post 04-05-2014, 06:31:07
by kumar29
4 Replies
Last post 12-09-2011, 15:58:07
by electra
6 Replies
Last post 11-28-2013, 04:13:38
by ComoliWesta
1 Replies
Last post 03-07-2016, 22:00:03
by RH-Calvin
1 Replies
Last post 04-08-2016, 01:50:23
by villadavid