A Posting Problem

Author Topic: A Posting Problem  (Read 3077 times)

Offline cholletibslTopic starter

  • Trade Count: (0)
  • Newbie
  • *
  • Thank You 0
  • Posts: 7
  • Karma: 0
A Posting Problem
« on: 07-24-2014, 13:38:26 »
Hi All,

When I post on FB page wall, copying and pasting URL and thumbnail has the content but there is no image, actually it does not grabbing any image into thumbnail from the webpage.

what actually to do?
does this problem refers to Facebook or coders of the site?

awaiting for reply.

thanks in advance


Offline carldweb

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Thank You 8
  • Posts: 62
  • Karma: 0
  • Gender: Male
    • Digillence Rolson Services Pvt. Ltd.
Re: A Posting Problem
« Reply #1 on: 08-08-2014, 04:55:58 »
you need to add some images on your page which you want to publish on FB and give proper OG tags in back end.

Offline sarthakweb

  • Trade Count: (0)
  • Semi-Newbie
  • *
  • Thank You 0
  • Posts: 15
  • Karma: 0
  • Gender: Male
  • Talking to me Is Injurious For Your Health
    • Digital Agency Dubai - Digillence Rolson
Re: A Posting Problem
« Reply #2 on: 10-09-2014, 06:31:11 »
Add below code that image which you want for thumbnail:
<meta property="og:image" content="http://example.com/lamb-full.jpg">

Offline Siservices

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Thank You 8
  • Posts: 81
  • Karma: 0
  • Gender: Male
Re: A Posting Problem
« Reply #3 on: 10-09-2014, 23:50:59 »
If you are having any image on that page and still its not getting as a thumbnail then fix your coding.There is nothing wrong with Facebook in such cases.

Offline zanuda

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Thank You 16
  • Posts: 161
  • Karma: 4
    • Mums&Dads Family Magazine
Re: A Posting Problem
« Reply #4 on: 10-10-2014, 03:13:38 »
When I post on FB page wall, copying and pasting URL and thumbnail has the content but there is no image, actually it does not grabbing any image into thumbnail from the webpage.

It's actually something with connection. I have this problem quite often. I just refresh the page (my home one). It helps if you have all other web applications closed and only 1 tub on your browser. If even that doesn't help - restart and don't go anywhere after until you finish with FB.

This problem started when they added timeline + a lot of adwerts.


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
7 Replies
3838 Views
Last post 01-16-2017, 04:32:16
by anjali0222
4 Replies
1914 Views
Last post 03-26-2014, 15:47:04
by mts
2 Replies
1369 Views
Last post 10-11-2011, 23:59:42
by Hogward
0 Replies
1326 Views
Last post 12-13-2011, 03:05:14
by phterthg
2 Replies
1455 Views
Last post 03-20-2012, 06:00:36
by allricjohnson