'0' backlink found after running a project

Author Topic: '0' backlink found after running a project  (Read 820 times)

Offline helenedwardsTopic starter

  • Trade Count: (0)
  • Newbie
  • *
  • Thank You 0
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • bad moms movie
'0' backlink found after running a project
« on: 10-22-2016, 02:06:26 »

After creating a project and following necessary steps it is continuously showing '0' backlink found.
I checked SEO Spyglass explorer and Google search console in the step 2..Even I checked all the three in step 2 but still it is showing '0' backlink found :oops:
newbielink:http://watch68.net/movie-genres/romance [nonactive]


Offline anjali0222

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Thank You 0
  • Posts: 109
  • Karma: 0
Re: '0' backlink found after running a project
« Reply #1 on: 12-22-2016, 04:04:15 »
In the wake of making a venture and taking after important strides it is persistently demonstrating "0" backlink found.

I Checked SEO Spyglass wayfarer and Google look reassure in the progression 2..Even I checked all the three in step 2 Yet at the same time it is indicating "0" backlink found.
[url]How to start eCommerce business in India | Create travel website |  Dropshipping Services[http://digitalabhiyan.org/
/url]

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
0 Replies
1946 Views
Last post 07-06-2011, 01:04:52
by ella.boswell
0 Replies
1351 Views
Last post 09-24-2011, 02:58:08
by Walalayo
1 Replies
1704 Views
Last post 12-10-2011, 05:16:24
by electra
5 Replies
2020 Views
Last post 03-27-2015, 04:58:48
by Herstin
9 Replies
2447 Views
Last post 09-09-2016, 00:09:17
by TomClarke